About us

Ons assurantievolmachtkantoor, opgericht in 2020, biedt een steeds diverser productaanbod dat verder voortbouwt op onze positie in de markt als aanbieder van nicheoplossingen.

Ondanks we complexe verzekeringsproducten kunnen leveren, streven we er voortdurend naar om het de klant zo simpel mogelijk te maken en hebben daarom sterke relaties en een loyaal klantenbestand opgebouwd.

De flexibele benadering van ons team van ervaren underwriters stelt ons in staat om nauw samen te werken met onze klanten om de juiste verzekerings- of herverzekeringsoplossing voor hen te vinden.

Communication,
coordination,
collaboration

De toekomst is onbekend; daarom zijn onze verzekeringsproducten ontworpen om schaalbaar en flexibel te zijn om met onze klanten mee te ontwikkelen om van jaar tot jaar aan hun zakelijke behoeften te voldoen.

Een sterk wereldwijd bereik wordt ondersteund door lokale en internationale verzekeringscapaciteit van hoge kwaliteit, waardoor we efficiënte oplossingen kunnen bieden in een steeds veeleisender wordende markt.

We richten ons op het opbouwen van een duurzaam concurrentievoordeel in de verzekerings- en herverzekeringsmarkt door middel van innovatie, creativiteit en authenticiteit.

For more information, please contact us on:
lmis@lmisglobaleurope.com